StartStockholmGörvälns Slott, Järfalla: Här kan du ladda din Tesla och din energi...

Görvälns Slott, Järfalla: Här kan du ladda din Tesla och din energi i själen

Tesla Sverige har valt ut Görvälns Slott Boutiquehotel i Järfälla som en av de elva första destinationsladdarna i Sverige. Det innebär att du kan ladda din bil medan du avnjuter en middag på Restaurang Galleriet eller sover över på hotellet. Slottets läge nära E18 gör att det är en perfekt hideaway för er som skall besöka tex Kista eller Stockholms City och kör Tesla.

Tredje bästa hotell i Sverige i kategorin ”Top Hotels”

2016 har varit ett mycket händelserikt år för Görvälns Slott. I januari tillkännagav TripAdvisor att Görvälns Slott i Järfälla är det tredje bästa hotellet i Sverige i kategorin ”Top Hotels” när Travellers’ Choice™ för hotell 2016 presenterades.

Ny: Restaurang Galleriet under ledning av Stefan Ekengren

Den 21 april invigdes Restaurang Galleriet under ledning av Stefan Ekengren. Med konst på såväl väggar som tallrik bjuds gästerna en gastronomisk upplevelse och siktet är inställt på att bli en självklar destination bland Stockholms krogar.

Ett avslappnat boutiquehotell i internationell klass –  både unikt och personligt

Görvälns Slott är ett Boutiquehotell skapat av Maria och Johan Eklund. Visionen var ett hotell i stil med de internationella Boutiquehotell de själva gillar att besöka, men som inte gick att hitta i Sverige. De har ritat och inrett hotellet helt på egen hand. Inspiration hittade de på sina resor. För Maria och Johan är helheten lika viktig som de små detaljerna. Därför är allt noga utvalt. Bara sängarna i hotellrummen är i en klass för sig. Att sova gott i dunbolster var en idé de tog med sig från New York. Möbler och lampor är köpta på allt ifrån exklusiva butiker till loppisar och resultatet är både unikt och personligt. Ett avslappnat boutiquehotell i internationell klass.

2,5 mil norr om Stockholm

Hotellet som ligger i ett naturreservat i Järfälla, endast 2,5 mil norr om Stockholm, öppnade hösten 2008 och idag finns 38 unikt inredda hotellrum, restaurang, bar och flera möteslokaler. Under 2016 öppnar ytterligare 9 hotellrum samt en vinkällare.

Boka här

Görvälns Slott

Görvälns Slott, Järfalla

Källa: Görvälns Slott; bilder: Görvälns Slott och Karin Rudefelt

Andra artiklar