StartGöteborgSankt Jörgen Park Resort inviger Göteborgs första hinderbana

Sankt Jörgen Park Resort inviger Göteborgs första hinderbana

Sankt Jörgen Park Sport Club har byggt första hinderbanan i Göteborg. I direkt anslutning till utegymmet, på en vacker kulle intill resorten, stoltserar nu stans allra första hinderbana.

Designad av Camilo Lattof

Banan är designad av Camilo Lattof, en av Sveriges mest rutinerade hinderbaneutövare.

Under 2014 genomförde han över 30 tävlingar världen över och deltog på det första hinderbane-världsmästerskapet i USA. Camilo var en av deltagarna på Ninja Warrior som sändes under våren 2015 och ses även som expertkommentator på TV 12’s direktsändningar av ”Toughest i Sverige”.

Med sitt stora engagemang, energi, kunskap och teknik kommer han att verka som instruktör och pt på anläggningen samt även ge kurser i hinderbaneträning.

”Toughest i Sverige”

– Intresset för såväl träning som tävling i hinderbana växer sig allt starkare och denna satsning ligger helt rätt i tiden, säger Linda Seigner, sportchef på anläggningen. Tävlingsformerna ökar, och i oktober i år går Tougest av stapeln i Göteborg. Vår målsättning är att då ha ett eget team från Sankt Jörgen Park i startfältet.

Hinderbanan invigs 30 augusti

– Söndagen den 30 augusti invigs hinderbanan, och alla som vill vara med och leka är välkomna, fortsätter Linda. Eliten kommer att finnas på plats för att visa tips och trick och det kommer att finnas möjlighet att testa vår goda mat samt teckna medlemskap till riktigt bra rabatt denna dag, berättar Linda. Alla är varmt välkomna i gemenskapen som är ett av de stora kännetecknen i hinderbanevärlden.

Hitta hit

Sankt Jörgen Park ligger strategiskt belägen mitt emellan Göteborg centralstation och Göteborg City Airport, med endast 10 min bilväg i båda riktningarna.

Om Sankt Jörgen Park Resort

Resorten erbjuder ett designhotell med 82 rum, Sveriges högst rankade spaanläggning, konferens med kapacitet för 350 gäster, restauranger, sportclub samt egen 18-håls golfbana. En unik anläggning för såväl företag som privatpersoner.

Boka här

Sankt Jörgen Park Resort

Källa och bild: Sankt Jörgen Park Resort

Andra artiklar