StartStockholmHavsVidden Hotel: Best Western etablerar sig på Åland

HavsVidden Hotel: Best Western etablerar sig på Åland

Den 1 september utökar Best Western Scandinavia portföljen med ytterligare ett BW Premier Collection hotell, den här gången på Åland med HavsVidden Resort och Konferens.

Anläggningen består av hotell, pool och bastuanläggningar samt 42 klipphus (”villas”) varav cirka 25 hyrs ut genom hotellet till gäster. Anläggningen på norra Åland har en egen 2,4 kilometer lång strandlinje och är belägen i orörd Åländsk natur. De nyblivna ägarna är Sven Eric Hansson, som sedan tidigare har flera hotell inom Best Western, och Johan Wulfcrona, ägare av Hotell Stenugnen på Gotland.

Hotellet och anläggningen kommer att komplettera övriga BW Premier Collection hotell i Skandinavien och kunna utgöra en intressant destination för konferens och privat boende genom sitt unika läge på norra Åland. Åland är genom avstånd, språk och läge nära Stockholmsmarknaden, färjepriserna till Åland är mycket låga.

– HavsVidden är som klippt och skuret för BW Premier Collection, med sitt fantastiskt avkopplande läge, med en härlig atmosfär och lyxiga och unika känsla, säger Johan Kukacka.

– Det känns också extra spännande med en helt ny marknad för Best Western och en ny destination att erbjuda våra gäster, fortsätter han.

Hotellet kan lätt nås från Stockholm via Ålandsfärjorna.

Boka här

HavsVidden Hotel

HavsVidden Villas

HavsVidden Hotel: Best Western etablerar sig på Åland

Källa och bilder: Best Western Scandinavia

Andra artiklar